Stage Dolls og Lee Small med High Time 26. juli

Gjør klar for en kveld i rockemusikkens tegn!

STAGE DOLLS
Et av Norges desidert mest populære band gjennom de siste 10-årene med både platesuksess i inn- og utland pluss tusenvis av konserter har et travelt år foran seg i 2017. 26.juli kommer de til Tolga! 

NB! KONSERTEN MED STAGE DOLLS STARTER KL 22.00!

Tradisjonen tro skal Stage Dolls ut og spille rundt i hele landet i sommer. Folk får tydeligvis ikke nok av ‘Love don’t bother me’, ‘Soldier’s gun’ og alle de andre godlåtene. Bandet merker seg at samtidig som «gammelfansen» alltid kommer til konsertene dukker det stadig opp nye også.
- Det er utrolig artig og samtidig veldig rørende å oppleve at det lille bandet vårt holder seg like populært år etter år, sier trommeslager Morten Skogstad. Vi gir 100% på hver konsert og det er kanskje det som smitter over på publikum så allsangen står i taket.

LEE SMALL OG HIGH TIME

Vokalist Lee Small spiller på rockefestivalen Sweden Rock 24. juni, og er på en miniturné til Osaka og Tokyo i Japan, før han kommer til Tolga for å spille sammen med High Time under årets Olsok. Lee Small er kjent fra band som SHY, Phenomena, Snowfall og Skyscraper. Det siste året har han spilt i Lionheart med medlemmer fra Iron Maiden, UFO og Michael Schenker Group. High Time består av Rune Nygårdshaug på bass, Axel Slettan på trommer, Erland Johaug på keyboard og Tore Meli på gitar.

For alle som er glade i klassisk rock, er dette en mulighet til å oppleve en vokalist i topp internasjonal klasse sammen med et hardtarbeidende High Time.


BILLETTER ER LAGT UT FOR SALG!
375,- forhåndssalg via hoopla.no
375,- forhåndssalg i Våningshuset på Dølmotunet (24.06-25.07)
400,- i døra
Med kulturkort 200,- (NB! Begrenset antall og kun forhåndssalg!)

Dørene åpnes kl 21.00.


  • image001.png
  • Lee_Small_og_High_time_bilde.png